Innovatieve douchebak in badkamer

27 mei 2022

Een combinatie van Innovatie en design heeft geresulteerd in de innovatieve douchebak voor in de badkamer. Geef je badkamer een luxe uitstraling met een innovatie douchebak. Voor het eerst ter wereld heeft Cifre Ceramica met Zenon een douchebak geïntegreerd in de keramiek collectie. Door de nieuwste HD-techniek is Cifre in staat om de nieuwste afbeeldingen en ontwerpen van een aantal populaire tegel series toe te passen op de oppervlakte van de douchebak (plaat).

Het resultaat is een oneindig mooi samenspel tussen vloer, muur, tegelwerk en douchebak. Het grote verschil tussen de innovatieve douchebak van Cifre en die van andere merken is dus dat er geen verschil zit tussen douchebak en tegel waardoor de douchbak als zodanig niet opvalt in het geheel. We vertellen je hieronder graag meer over de innovatie douchebak in de badkamer.

innovatieve douchebak marmer

Douchebak gemaakt van gelcoat materiaal

Gelcoat is de naam van het product dat wordt gebruikt in de oppervlaktelaag die de massa (kern) van minerale vulstof en hars bedekt. Door de exotherme reactie die plaatsvindt in het mengsel van de massa versmelt de oppervlaktelaag thermisch met de massa wat resulteert in een kwalitatief hoogwaardig product. In grote lijnen zijn er drie bestandsdelen in de gel coat producten:

  • Minerale vulstof
  • Polyesterhars
  • Gelcoat verf

De gelcoat verf is de toplaag en moet aan een aantal eisen voldoen zoals hoge slagvastheid, hardheid, kwaliteit van afwerking, weinig vergeling, prettig aanvoelen, minimale porositeit, antibacterieel en bestand tegen chemische producten.a

Voordelen van innovatieve douchebakken

De digitale douchebakken zijn waterafstotend en zijn voorzien van antislip. Dit biedt optimale veiligheid tijdens het douchen. Een ander heel groot voordeel is dat de douchebakken geen speciaal onderhoud nodig hebben. Dat scheelt weer een hoop poetswerk. De douchebakken zijn verkrijgbaar in verschillende lengte en breedte makten.

De douchebakken zijn verkrijgbaar in verschillende lengte en breedte maten. Lengte: 70>220 centimeter en breedte: 70>140 centimeter. De dikte is 2,5/3 cm waarbij de zijkanten dezelfde afwerking hebben als de bovenkant. Inbegrepen is bovendien een horizontale afvalafvoer waarbij men kiezen voor een rvs-putje of drain.

innovatieve douchebak badkamer

Maatwerk creëren

De innovatieve douchebak leent zich tot maatwerk voor architect en ontwerpers. Geen lelijke opzichtige douchebakken met een hoge instap van 20 centimeter, maar gelijkvloers of 2,5 cm boven de tegels met een afwatering naar putje of drain. Geen lelijke voegen of tegels die niet vlak liggen, maar een prachtige doucheplaat uit één geheel identiek aan de tegels. Met deze douchebak kun je echt maatwerken creëren.

Neem een kijkje in onze winkel en kom deze innovatieve douchebak bekijken. Stel gerust je vragen naar de mogelijkheden. Je kunt ook contact met ons opnemen. Wij helpen je ook via daar graag verder.

Bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Actueel van VlagsmaiDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare