Vives Nassau Fiyi Blanco 20×20

Nassau-Fiyi-Blanco-bij-Vlagsma-tegelwalhalla-300x300 Vives nassau Fiyi blanco bij Vlagsma tegelwalhalla Nassau-Fiyi-Blanco-bij-Vlagsma-tegelwalhalla-480x480 Vives Nassau Fiyi Blanco bij Vlagsma tegelwalhalla Vives Nassau Fiyi Blanco bij Vlagsma tegelwalhalla

Vives Nassau Fiyi Blanco 20×20

Vintage tegels Vives Nassau Berkane negro online bestellen bij Vlagsma tegelwalhalla✅ Bestel makkelijk online ✅ Onderhoudsvrij ✅ Duurzaam. De levertijd van dit product is circa 3 weken.

€ 43.95 incl. BTW per m2

Vintage tegels Vives Nassau Berkane negro online bestellen bij Vlagsma tegelwalhalla✅ Bestel makkelijk online ✅ Onderhoudsvrij ✅ Duurzaam. De levertijd van dit product is circa 3 weken.

2
87,90   2 m2
Winkel en Webshop Kom eens langs
Eigen import Gegarandeerd
Onderhoudsvrij Geen gedoe
Verzending Gratis vanaf € 750,-

Vives Nassau Fiyi blanco 20×20 kopen? Vlagsma tegelwalhalla

De Vives Nassau Fiyi blanco 20×20 is een vintage decortegel uit de stijlvol uitgevoerde vintage Nassau serie van Vives Azulejos uit Spanje. De decoratieve keramische Spaanse design tegels zijn in tegenstelling tot de Portugese cement plavuizen onderhoudsvrij. De tegel is ideaal in combinatie met vloerverwarming en zeer geschikt voor toepassing in je badkamer, toilet, hal of keuken. De tegels kunnen ook op de wand worden toegepast.

Kenmerken Nassau

Deze decoratieve patroontegels hebben rechte kanten, maar zijn niet gezaagd. Er kan een voegbreedte van 3 mm worden aangehouden. De dikte van de tegel is 8 mm. Deze keramische vloertegel is vorstbestendig. De motieven zijn geïnspireerd op de Portugese, Spaanse en Marokkaanse tegels. De kleurstelling van de tegels is in de sfeer van beton gehouden. Deze keramische vloertegel is onderhoudsvrij en vorstbestendig. Het oppervlak van de tegels is mat. In een keramische vloertegel kan nooit vuil of kalk trekken. Deze landelijke vloertegels zijn uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Heb je nog vragen? Klik hier en vul het contactformulier in.

  • ✔️ Afwerking: Ongezaagd
  • ✔️ Kleur: Wit
  • ✔️ Plaatsing: Recht verband
  • ✔️ Voegbreedte: 3 mm
  • ✔️ Dikte: 8 mm
  • ✔️ Levertijd: circa 3 weken

Goedkope wandtegels en vloertegels koopt u bij de tegelspecialist in Nederland! Door eigen import uit Spanje en Italië kunnen wij een uniek assortiment wandtegels en vloertegels aanbieden tegen zeer voordelige prijzen. Vanaf een orderwaarde van € 750,00 is de verzending gratis door heel Nederland (eilanden uitgezonderd).

Heb je nog vragen? Klik hier en vul het contactformulier in.

Vives ceramica-nassau-Vlagsma tegelwalhalla-10

Afmeting 20x20 cm
Afwerking mat
Artikelnummer 100201265
Dikte 8 mm
Gerectificeerd Nee
Gewicht-verpakking 18 kg
Verpakking 1.00 m2
Kleur Antraciet, Betongrijs, Wit grijs
Levertijd 2 tot 3 weken
Merk Vives
Serie Nassau
Vorm Vierkant
Vorstbestendig Ja

Kom langs in Bolsward!

Vlagsma Tegelwalhalla

Industriepark 12 , Bolsward

T: 0515 - 574 574

E: info@vlagsma.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag:

09.00 – 17.30 uur

Vrijdag Koopavond:

gesloten

Zaterdag:

10.00 – 17.00 uur

Anderen bekeken ook:iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare