Keramische planken

Wat zijn de kenmerken van een keramische planken vloer?

Een keramische planken vloer van Vlagsma tegelwalhalla is een zeer slijtvast gebakken vloertegel van de hoogste kwaliteit. De tegelvloer is nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer maar heeft de voordelen van keramiek: duurzaam, voelt zeer aangenaam aan, eenvoudig schoon te maken en zeer slijtvast.

Een vloertegel heeft een erg goede warmtegeleiding en is dus ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. De keramische vloertegel is ook uitermate geschikt wanneer u huisdieren heeft; vloertegels zijn slijt- en krasvast en onderhoudsvrij.

In welke varianten is een tegelvloer verkrijgbaar?

Binnen het assortiment vloertegels zijn zeer veel varianten mogelijk. Naast keramische planken hebben wij een verdeling gemaakt in Portugese tegels, estrik plavuizen, landelijke vloertegels, moderne vloertegels, patchwork tegels, retro tegels, vintage tegels en XXL groot formaat tegels. Telkens leverbaar in vele formaten en diverse uitvoeringen of decoraties.

Restantpartijen wandtegels en vloertegels koopt u voordelig bij Vlagsma tegelwalhalla

Ook goedkope wandtegels en vloertegels koopt u bij de tegelspecialist in Nederland! Naast een winkel vol ideeën verkopen wij ook restantpartijen wandtegels en vloertegels tegen zeer voordelige prijzen. Vanaf een orderwaarde van € 750,00 is de verzending gratis door heel Nederland (eilanden uitgezonderd).

 


Weergave van 1–12 van 36 resultaten

  1. Home »
  2. Keramische tegels »
  3. Vloertegels »
  4. Keramische plankeniDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare