Keramische planken

Wat zijn de kenmerken van een keramische planken vloer?

Een keramische planken vloer van Vlagsma tegelwalhalla is een zeer slijtvast gebakken vloertegel van de hoogste kwaliteit. De tegelvloer is nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer maar heeft de voordelen van keramiek: duurzaam, voelt zeer aangenaam aan, eenvoudig schoon te maken en zeer slijtvast.

De vloer heeft een erg goede warmtegeleiding en is dus ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Deze vloer is ook uitermate geschikt wanneer u huisdieren heeft; vloertegels zijn slijt- en krasvast en onderhoudsvrij.

In welke varianten is een tegelvloer verkrijgbaar?

Binnen het assortiment vloertegels zijn zeer veel varianten mogelijk. Naast keramische planken hebben wij een verdeling gemaakt in Portugese tegels, estrik plavuizen, landelijke vloertegels, moderne vloertegels, patchwork tegels, retro tegels, vintage tegels en XXL groot formaat tegels. Telkens leverbaar in vele formaten en diverse uitvoeringen of decoraties.

 


Weergave van 1–12 van 37 resultaten

  1. Home »
  2. Winkel »
  3. Keramische planken

Klanten beoordelen Vlagsma Tegelwalhalla met 9.1 van de 10. Gebaseerd op 239 ervaringen. Bekijk hier onze 239 beoordelingen via The Feedback Company