1. Home »
  2. Tegels Alkmaar

Tegels Alkmaar

Tegels voor in je huis in Alkmaar? Een goede keus! Tegels zijn immers heel onderhoudsvriendelijk en in alle stijlen te verkrijgen. Dus altijd een stijl die bij jou en jouw stijl aansluit. Maar we begrijpen dat de juiste tegel vinden voor bijvoorbeeld de keukenwand of de vloer best lastig kan zijn. Misschien zie je even door de bomen het bos niet meer. Daarom helpen we je ook graag met het kiezen van de juiste tegels voor jou in Alkmaar.

We zijn gevestigd in het Friese Bolsward, maar we komen graag bij je om je uiteindelijke keuze te bezorgen. Dat doen we door heel het land en daardoor zijn we ook regelmatig in Noord-Holland te vinden. Bij ons langskomen mag uiteraard ook altijd. Dan laten we je uitgebreid kennis maken met ons aanbod. Van keramische houttegels en Portugese vintage tegels tot klassieke wandtegels of landelijke vloertegels.


 

Prima! Leuke tegels, die ik nergens aan anders kon vinden. Ook was het mogelijk om een kleine hoeveelheid te bestellen.”

~ Mevr. Groot (uit Alkmaar)


 

Uitgelichte tegels

Woningstijl aanpassen met tegels in Alkmaar

Tegels hebben we voor je in verschillende kleuren, stijlen en materialen. Je kunt ze dus heel veelzijdig inzetten en zelfs met elkaar combineren. Wil je juist een minimalistische sfeer creëren? Dan zou een tegel met betonlook echt prima passen bij jou in Alkmaar. We hebben ze als wandtegel maar ook voor op de vloer. Of kijk eens bij de gekleurde tegels: van groen, geel tot wit of antraciet en alles daar tussenin. Wil je echt iets unieks? Wellicht zijn de hexagon tegels dan iets voor je.

We zijn dus niet gevestigd direct bij jou in de regio. Maar wel kun je de vloertegels en/of wandtegels 24 uren per dag online bij ons bestellen. Dan bezorgen we ze keurig en snel bij jouw thuis.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Levertijd 2 tot 3 weken

Heb je een keuze kunnen maken? Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop. Jouw tegels laten we dan keurig en snel bij jou in Alkmaar leveren door Hoekstra Transport. De gemiddelde levertijd van onze tegels bedraagt 2 tot 3 weken. Zelf leggen we de tegels niet voor je. Maar wel kunnen we je in contact brengen zeer professionele tegelzetters. Dan maken zij met jou een afspraak over de verwerking van de tegels en wat de kosten hiervan zijn.

tegels Alkmaar

Shop vanuit Alkmaar of bekijk de tegels in onze showroom

Je mag altijd de tegels online bij ons kopen. Maar we begrijpen natuurlijk ook dat je de tegels het liefst met eigen ogen wilt zien. Je wilt de kwaliteit voelen. De allerbeste indruk krijg je inderdaad als je de tegels in het echt bekijkt en ervaart. Daarom heten we je van harte welkom in onze showroom in Bolsward. Via de A7 en de Afsluitdijk ben je zo vanuit Alkmaar bij ons in Friesland. Binnen een uur en een kwartier. Terwijl jij onderweg bent, zetten wij de koffie voor je klaar en staan we straks voor je klaar met eerlijk advies. Contact opnemen mag ook en is ook geheel vrijblijvend.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare