1. Home »
  2. Tegels Amsterdam

Tegels Amsterdam

Wil je tegels vanuit Amsterdam kopen? Stop dan hier met jouw zoektocht. Maak nu kennis met Vlagsma Tegelwalhalla uit Bolsward! Hoewel de onze winkel in Bolsward gelegen is, kunnen de prachtige tegels ook geleverd worden in Amsterdam. Woon je in Amsterdam en ben je van plan om een kamer in huis opnieuw te betegelen? Bestel dan je tegels vanuit Amsterdam bij Vlagsma. Ze worden snel aan huis geleverd en de tegels zijn van uitstekende kwaliteit. Het zijn voornamelijk keramische tegels, deze tegels hebben een aantal bijzonder goede eigenschappen. Tegels kunnen geplaatst worden op de wand of de vloer. De tegels in ons assortiment worden geïmporteerd uit verschillende landen, zoals Italië.


 

Ruime keuze, prettige website, makkelijk bestellen en betalen. Ook de nabestelling telefonisch goed geregeld.”

~ Mevr. Vries (uit Amsterdam)


 

Uitgelichte tegels

Afkomst van de tegels

Wil je vanuit Amsterdam tegels bestellen uit het assortiment van Vlagsma Tegelwalhalla, dan ben je verzekerd van topkwaliteit. Onze tegels komen hoofdzakelijk van hoogwaardige fabrikanten uit Spanje en Italië. Ze worden rechtstreeks geïmporteerd en kunnen daardoor voor de beste prijs worden aangeboden. De fabrikanten zijn onder andere Vives Azulejos, Provenza en Ergon, Peronda Ceramica en Naxos Ceramische. De tegels uit deze landen hebben een unieke uitstraling en geven een leuke look in huis.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Keramische vloer- en wandtegels

Dit zijn tegels met speciale eigenschappen. Keramische tegels zijn gemaakt van keramiek. De tegels zijn gebakken laagjes klei, vaak worden ze geglazuurd voor een mooie glanslaag. Keramische vloer- en wandtegels kunnen tegenwoordig worden gemaakt met de uitstraling van bijvoorbeeld hout of beton. De tegels zijn makkelijk schoon te maken, hebben weinig onderhoud nodig, zijn slijtvast en meer. Ze kunnen op meerdere plekken in huis geplaatst worden, zowel op de vloer als op de muur, in de woonkamer, de badkamer en ga zo nog maar even door.

tegels amsterdam

Tegels in Amsterdam kopen op Vlagsma.nl

Tegels in Amsterdam kopen doe je op Vlagsma.nl. Er is een ruime keuze in ons assortiment en de fabrikanten waarmee gewerkt wordt staan garant voor kwaliteit. Daarbij leveren we jouw gewenste tegels in Amsterdam gewoon bij je thuis. De leukste en meest unieke tegels vind je op Vlagsma.nl. Wil je meer informatie ontvangen of heb vragen over een specifieke tegel? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Onze tegels toch liever eerst even bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom in Bolsward (1:30 uur rijden vanaf Amsterdam). Ook is het mogelijk om (van te voren) alvast een offerte op te vragen. Zo weet je zeker dat je rit vanuit Amsterdam niet voor niets is geweest!iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare