1. Home »
  2. Tegels Beverwijk

Tegels Beverwijk

Op zoek naar tegels voor je woning in Beverwijk? Bijvoorbeeld voor de hal, de keuken of juist de woonkamer? Een goed idee! Tegels zijn echt een ware toevoeging aan je interieur. Je kunt ze ook overal inzetten. We hebben ze in vele kleuren en stijlen. Er is altijd een stijl die precies bij jou en jouw woning past. Alsof het er voor gemaakt is. Naast het design tegel wil je natuurlijk ook kwaliteit. Van beide ben je bij ons verzekerd.

Je vindt ons alleen niet Beverwijk, maar in het Friese Bolsward. Maar je kunt je favoriete tegels altijd online bij ons bestellen. Dan bezorgen we ze gewoon bij jou thuis in Noord-Holland. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze showroom. Hier laten we je uitgebreid kennis maken met onze vloer– en wandtegels. Voor elke ruimte in jouw huis.

 

 


 

Goed. Van te voren even gebeld. Ik werd vriendelijk te woord gestaan.”

~ Mevr. Smit (uit Beverwijk)


 

Uitgelichte tegels

Wandtegels en vloertegels vanuit Beverwijk bestellen

We hebben een hele mooie, ruime collectie aan vloer- en wandtegels. Deze tegels zullen ook absoluut prachtig tot hun recht komen bij jou in Beverwijk. Omdat we zo’n brede collectie hebben, is er ook altijd een stijl die jou aanspreekt. Houd je van landelijk? Dan zijn deze landelijke tegels wellicht iets voor jou. Als je meer van industrieel houdt, dan raden we je aan om eens te kijken bij onze betonlook tegels. En uiteraard kun je ook combineren. Ga bijvoorbeeld voor een strook wandtegels in de keuken met betonlook en een landelijke stijl voor de vloer. Alles is mogelijk.

De beste fabrikanten

Naast al die prachtige stijlen om verliefd op te worden, is kwaliteit minstens zo belangrijk. Daarom werken we ook alleen met de beste fabrikanten samen. Zij vinden kwaliteit net zo belangrijk als jij en als ons. Zo werken we met Spaanse merken samen als Aparici Ceramica, Cifre Ceramica en Peronda Ceramica. En vanuit Italië werken we veel met Sant Agostino, Unicom Starker, en Ergon.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

tegels in Beverwijk met betonlook

Snelle levering bij jouw thuis

Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Dan zorgen wij ervoor dat jouw tegels keurig en snel bij jou in Beverwijk worden geleverd door Hoekstra Transport. De gemiddelde levertijd bedraagt 2 tot 3 weken. We leggen de tegels niet zelf. Maar als je wilt kunnen we je wel in contact brengen met zeer professionele tegelzetters. Dan maken zij met jou een afspraak over de verwerking van de tegels en wat de kosten hiervan zijn.

Shop tegels vanuit Beverwijk of bezoek onze showroom

Je kunt je tegels dus wanneer je wilt online bij ons bestellen. Maar we begrijpen heel goed dat je de tegels het liefst zelf wilt ervaren. Van dichtbij bekijken en de kwaliteit voelen. Op die manier krijg je inderdaad de beste indruk. We heten je dan ook van harte welkom in onze showroom in Bolsward. Via de A7 en de Afsluitdijk ben je vanuit Beverwijk bij ons in Friesland. Binnen anderhalf uur. De koffie staat alvast klaar en wij straks ook met advies.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare