1. Home »
  2. Tegels Bloemendaal

Tegels Bloemendaal

Wil je met tegels de stijl van je woning in Bloemendaal aanpassen? Dan zijn tegels inderdaad een hele mooie en veelzijdige manier. We hebben vloertegels en wandtegels voor je liggen in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Ga bijvoorbeeld voor de tijd van weleer met vintage tegels. Of misschien houd je meer van modern en minimalistisch. Dan zijn wellicht onze wand- en vloertegels betonlook iets voor je. Maar naast kleur en stijl, is kwaliteit minstens zo belangrijk. Misschien zelfs nog wel het belangrijkste. Beide – stijl en kwaliteit – vind je bij ons dan ook altijd.

We zijn gevestigd in Bolsward (Friesland), maar we komen graag bij je in Bloemendaal om je uiteindelijke keuze te bezorgen. We leveren door heel het land en zijn dan ook vaak in Noord-Holland te vinden. Natuurlijk ben je in onze sfeervolle showroom ook van harte welkom. Hier laten we je uitgebreid kennis maken met ons aanbod. Van kleurrijke Portugese tegels tot de minimalistische stoere betontegels.


 

Duidelijke website, goede informatie, vriendelijk contact, levering zoals besproken en mooi product!.”

~ Mevr. Boer (uit Bloemendaal)


 

Uitgelichte tegels

Veelzijdig inzetbare tegels

Tegels vind je bij ons in verschillende kleuren, stijlen en materialen. Doordat we zo’n ruime en brede collectie hebben, is er altijd een stijl die helemaal jouw smaak is. Die perfect past in jouw woning. Alsof het er voor gemaakt is. En je kunt de tegels ook heel veelzijdig inzetten. Of met elkaar combineren. Zo kun je alleen in de keuken een tegelvloer (laten) plaatsen of de hele woonkamer. Je kunt die ene wand van bijvoorbeeld je badkamer bekleden met een witte handvorm tegel en de andere kant met een mooie helderblauwe design tegel. Voor de andere wanden zou je een handvorm tegel kunnen kiezen. Laat je fantasie de vrije loop bij het (opnieuw) inrichten van de ruimte.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Snelle levering van 2 tot 3 weken

Heb je een tegel gevonden die helemaal jouw ding is? Bestel dan eenvoudig via onze webshop. We laten jouw bestelling keurig en snel bij jou in Bloemendaal bezorgen door Hoekstra Transport. De gemiddelde levertijd van onze tegels bedraagt 2 tot 3 weken. Zelf leggen we de tegels niet voor je. Maar we kunnen je wel contact brengen met zeer professionele tegelzetters. Dan maken zij met jou een afspraak over de verwerking van de tegels en wat de kosten hiervan zijn.

tegels Bloemendaal

Tegels bestellen vanuit Bloemendaal of bezoeken onze showroom

Je kunt natuurlijk dag en nacht jouw tegels vanuit Bloemendaal bij ons online bestellen. Maar we begrijpen heel goed dat je ze eerst met eigen ogen wil bekijken. De kwaliteit wil voelen en ervaren. De deuren van onze showroom staan dan ook voor jou open. Hier laten we je kennismaken met jouw gewenste tegels en kunnen we je eventueel diverse combinaties laten zien. We adviseren je graag. Neem gerust contact op of bezoek ons in Bolsward. Via Alkmaar, de A7 en de Afsluitdijk ben je binnen een uur en drie kwartier bij ons.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare