1. Home »
  2. Tegels Breda

Tegels Breda

Tegels in Breda kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Tegels vanuit Breda vind en bestel je gemakkelijk op de website van Vlagsma. Onze winkel is gevestigd in Bolsward. Alleen wij leveren onze tegelcollectie in Breda. Ben je bezig met een nieuwe woning of wil je graag je huidige woning upgraden met nieuwe tegels? Bestel dan je tegels vanuit Breda bij Vlagsma.

Met ons ruime assortiment in diverse keramische tegels hebben wij voor verschillende stijlen een passende tegel. Ontdek de collectie keramische tegels op onze website. De perfecte tegel gevonden? Dan leveren wij de tegels in Breda snel bij jou af.

 


 

Super snelle levering en ook bij vragen gelijk antwoord via de mail!.”

~ Mevr. de Jong (uit Breda)


 

Uitgelichte tegels

De voordelen van tegels

Het plaatsen van tegels in je woning biedt meerdere voordelen. De combinatie vloertegels en vloerverwarming is een gouden één. Tegels zijn vaak van zichzelf koud, maar met vloerverwarming is dat verleden tijd. Vloertegels geleiden namelijk perfect warmte, hierdoor heb jij altijd warme voeten als je met blote voeten over de tegels loopt.

Vloer- en wandtegels zijn ook erg onderhoudsvriendelijk. Ze slijten niet snel en zijn gemakkelijk schoon te maken. Daarom zie je eigenlijk ook altijd vloertegels en wandtegels in een badkamer. Ook in de keuken achter het fornuis kun je wandtegels plaatsen. Mocht je dan knoeien in de keuken kun je het gemakkelijk weer schoonmaken.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Het assortiment vloertegels en wandtegels

Tegels worden niet alleen nog maar geplaatst in de hal, toiletruimte, badkamer of in de keuken. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om wandtegels te plaatsen in de woonkamer. Wanneer je kiest voor vloertegels in de woonkamer geven de tegels een prachtige uitstraling binnen ieder interieur. In ons assortiment vind je ook verschillende woonkamer vloertegels. Zo hebben wij houten, maar ook landelijke en moderne woonkamer vloertegels.

Ook met wandtegels kun je helemaal los gaan in huis. Wil je de badkamer graag upgraden? Dan kun je bijvoorbeeld met keramische handvorm tegels al een heel groot verschil maken. De buitenranden van deze tegels hebben vaak een golvend karakter en de kleurstelling is zeer authentiek. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, afmetingen en patronen.

tegels breda

Tegels in Breda kopen op Vlagsma.nl

Woon je in Breda en ben je op zoek naar kwalitatieve tegels? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bestel gemakkelijk je tegels vanuit Breda op Vlagsma.nl Wij raden aan om altijd 5% ot 10% meer tegels te bestellen dan het benodigde aantal. Dit is raadzaam vanwege het snijverlies. Op zoek naar goedkope tegels? Neem dan ook eens een kijkje in onze tegel outlet. Meer informatie ontvangen of heb je een specifieke vraag over een tegel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen je graag verder!iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare