1. Home »
  2. Tegels Bussum

Tegels Bussum

Ga jij je huis in Bussum onder handen nemen en zoek je nieuwe tegels voor in je badkamer of keuken? Misschien heb je een nieuw huis gekocht en heb je bij de bezichtiging door de ouderwetse inrichting heen moeten kijken. Maar je hebt wel voor je gezien hoe de keuken of badkamer eruit gaat zien met de prachtige tegels voor jouw huis in Bussum.


 

Goed. Prettige communicatie, ruim aanbod, makkelijk bestellen via de site.

~ Mevr. Jansen (uit Bussum)


 

Uitgelichte tegels

Kies de perfecte tegel voor in Bussum

Kom je er niet uit met welke tegels je je huis in Bussum wilt bekleden, laat je dan inspireren door het prachtige assortiment van Vlagsma Tegelwalhalla. Wanneer je niet goed weet welke kant je op wilt met de inrichting van je nieuwe keuken of badkamer, kan het overweldigend zijn om te bepalen welke tegels je wilt gebruiken. De keuze van de tegel is bepalend voor de uitstraling van de ruimte, dus daar ga je geen haastige beslissingen in nemen. Heb je anderzijds al een concreet idee van de stijl die je in je keuken wilt terugzien, dan zal je tussen de tegels van Vlagsma Tegelwalhalla zeker iets passends vinden.

Bussum en haar karakteristieke elementen

Het prachtige Bussum in Noord-Holland is een bijzondere plaats waar historische en moderne gebouwen samenkomen. Woon je al langere tijd in Bussum, dan zal je bekend zijn met deze mooie combinatie. Is de omgeving van Bussum nog onbekend voor jou, haal dan de inspiratie voor jouw tegels uit de karakteristieke elementen van de plaats. De imposante Mariakerk die in de vorm van een koepel boven de huizen uittorent, heeft prachtige eigenschappen waardoor je je ogen uitkijkt.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Maar blijf niet alleen buiten om naar de details van de Mariakerk te kijken. Stap vooral naar binnen waar het prachtige schilderwerk in het koepelvormige plafond je verwelkomt. Wellicht iets te theatraal voor in je eigen keuken of badkamer, maar de prachtige kleuren en vormen zijn een bron van inspiratie voor de keuze van je tegels in Bussum. Ben jij onder de indruk van deze schildering en wil je de kleuren als uitgangspunt voor in jouw keuken of badkamer? Kijk dan bij de gekleurde tegels waar je opvallende exemplaren vindt. Breng je liever rustiger tonen aan, kies dan bijvoorbeeld voor de prachtige landelijke vloertegels van Vlagsma Tegelwalhalla.

gekleurde tegels Bussum

De tegels van Vlagsma Tegelwalhalla in jouw badkamer in Bussum?

Heb jij je keuze gemaakt uit het assortiment van Vlagsma Tegelwalhalla? Of wil je advies over de juiste tegels voor in jouw huis in Bussum? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat wij je kunnen informeren over de passende tegels en over wat je meer moet weten over het zetten van de tegels.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare