1. Home »
  2. Tegels Coevorden

Tegels Coevorden

Je bent al een tijdje bezig met het idee je badkamer of keuken te renoveren. Terwijl je wegdroomt bij het scrollen door online pagina’s om inspiratie op te doen, zie je jezelf al staan in jouw nieuwe droomkeuken. Met riant kookeiland, de nieuwste inbouwapparatuur en prachtige tegels die helemaal in de smaak vallen. Ga jij je droom waarmaken, begin dan bij het uitzoeken van de prachtige tegels voor in jouw huis in Coevorden.


 

Zeer goed! Ben erg snel en vriendelijk geholpen en de chauffeur was ook heel erg vriendelijk en behulpzaam!.”

~ Mevr. Van Dijk  (uit Coevorden)


 

Uitgelichte tegels

Overzichtelijk op zoek naar je tegels in Coevorden

Ben je online vaak op woonsites te vinden om je te laten inspireren voor jouw keuken of badkamer? Misschien heb je een bepaalde stijl of kleurkeuze die steeds terugkomt in je favorieten. Of staat je favorietenpagina juist vol met een allegaartje aan stijlen, omdat je nu eenmaal álles mooi vindt? Wanneer je voor jouw keuken of badkamer in Coevorden tegels zoekt, sla het assortiment van Vlagsma Tegelwalhalla dan niet over. Hier vind je prachtige ontwerpen waar zeker iets naar jouw smaak bij zit. En om het je gemakkelijker te maken, geven wij jou richting in de overzichtelijke categorieën met stijlen en kleuren.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

De inspirerende vormen en kleuren in Coevorden

Woon je in het Drentse Coevorden, dan zul je bekend zijn met de karakteristieke gebouwen die de rijke geschiedenis van de stad afschilderen. Ongetwijfeld fiets je regelmatig langs het kasteel van Coevorden die opvalt met zijn bijzondere vormen. En het Stedelijk Museum dat niet alleen vertelt over de geschiedenis van de stad, maar ook met zijn dieprode luiken de voorgevel van het museum verrijkt. Raak jij geïnspireerd door de vormen van het kasteel en de kleuren van het museum? Kijk dan in het assortiment van Vlagsma Tegelwalhalla met gekleurde of hexagon tegels die in jouw huis in Coevorden een plekje kunnen krijgen.

hexagon tegels Coevorden

Jouw droomkeuken in Coevorden waarmaken met de tegels van Vlagsma Tegelwalhalla?

Zoek jij voor de renovatie van jouw keuken of badkamer naar een tegel die helemaal past bij wat jij voor ogen hebt? Heb je een kleur, patroon of vorm in gedachte en heb je in ons assortiment dé tegel voor in Coevorden gevonden? Neem contact met ons op, zodat wij je te woord kunnen staan met de juiste informatie over de tegel naar keuze en verdere benodigdheden voor het aanbrengen van de tegels. Voor je het weet sta jij dan daadwerkelijk in jouw droomkeuken met de prachtige tegels van Vlagsma Tegelwalhalla.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare