1. Home »
  2. Tegels Den Haag

Tegels Den Haag

Tegels in Den Haag kopen? Stop dan hier met jouw zoektocht, want tegels vanuit Den Haag kopen doe je eenvoudig online. Maak kennis met Vlagsma Tegelwalhalla uit Bolsward! Kom hier ook gerust langs om de tegels van dichtbij te bekijken. Keramische tegels is waar we helemaal gek van zijn. Deze tegels hebben een aantal excellente eigenschappen en ze zijn in veelzijdige looks verkrijgbaar. Waaronder houtlook en betonlook. Via onze webshop kunnen de tegels besteld worden, vervolgens leveren we de tegels in Den Haag snel bij je thuis.


 

Behulpzaam aan de telefoon, ik kreeg bericht zodra de tegels waren aangekomen en ik kon gewoon in de winkel betalen toen ik ze op kwam halen. Alles bij elkaar een prima ervaring.”

~ Mevr. Smit (uit Den Haag)


 

Uitgelichte tegels

Wandtegels en vloertegels kopen vanuit Den Haag

Tegels kunnen op meerdere plekken in huis geplaatst worden, niet alleen op de vloer, maar ook op de wand. Tegels staan op alle plekken leuk in huis. Er kan gespeeld worden met verschillende soorten, om zo bijvoorbeeld een mooi mozaïek te creëren. Vloertegels en wandtegels zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Onder andere te denken aan houtlook, vintage, landelijke tegels, plavuizen, handvorm tegels en design tegels. Er is een brede kleurkeuze, blauw, oranje en geel het zit allemaal in het brede assortiment van Vlagsma. Dit alles maakt dat voor iedereen een passende tegel in huis te vinden is.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Uitstekende kwaliteit

In het assortiment van Vlagsma Tegelwalhalla vind je een uitstekende kwaliteit tegels. De fabrikanten waarmee wij samenwerken staan garant voor kwaliteit. De tegels worden rechtstreeks geïmporteerd uit Italië en Spanje. De prijs waarvoor Vlagsma de tegels aanbiedt is daardoor extra aantrekkelijk, dit komt doordat ze rechtstreeks geïmporteerd zijn. Bij ons zijn kwaliteit tegels voor een goede prijs verkrijgbaar!

tegels den haag

Tegels in Den Haag kopen op Vlagsma.nl

Ben je woonachtig in Den Haag en op zoek naar goede kwaliteit tegels? Bestel je tegels vanuit Den Haag dan op Vlagsma.nl. De aanbieder van unieke tegels voor in huis. Er wordt aangeraden altijd 5% tot 10% meer tegels te bestellen dan het benodigde aantal. Dit vanwege snijverlies en extra tegels. De tegels kun je zelf plaatsen, maar ook laten plaatsen door werknemers. Bekijk ook onze outlet, hier worden tegels voor een nog leukere prijs aangeboden! Wil je meer informatie ontvangen of heb vragen over een specifieke tegel? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Onze tegels toch liever eerst even bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom in Bolsward (1:45 uur rijden vanaf Den Haag). Ook is het mogelijk om (van te voren) alvast een offerte op te vragen. Zo weet je zeker dat je rit vanuit Den Haag niet voor niets is geweest!iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare