1. Home »
  2. Tegels Den Helder

Tegels Den Helder

Staat er een verbouwing of verhuizing op jouw agenda? Voor je nieuwe keuken of badkamer in Den Helder zoek je naar tegels die helemaal bij jouw smaak passen. In het assortiment van Vlagsma Tegelwalhalla vind je een uniek aanbod aan wand- en vloertegels. Voor iedere woonstijl hebben wij de meest prachtige tegels die jouw keuken of badkamer net dat extra geven.


 

“Makkelijk telefonisch te bereiken. Vriendelijk geholpen.

~ Mevr. Jong (uit Den Helder)


 

Uitgelichte tegels

Wij helpen je in de keuze voor jouw tegels

Misschien heb je de nodige twijfels al gehad tijdens je zoektocht naar de juiste wandtegel. Je hebt al aardig voor ogen hoe je keuken eruit moet komen te zien, maar het is toch spannend om knopen door te hakken. De tegels die je in Den Helder wilt aanbrengen, zijn bepalend voor de sfeer van jouw leefkeuken. Dan wil je de goede keuze maken uit een breed aanbod aan prachtige ontwerpen. Wij helpen je graag op weg in het kiezen van de juiste tegel. In ons assortiment kun je per stijl en categorie de unieke tegels bekijken. Denk je bijvoorbeeld aan vintage tegels, dan bepaal je vanuit daar de tegels voor in jouw keuken in Den Helder.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Inspiratie opdoen in marinestad Den Helder

Als je nog er nog niet uit bent met welke tegels je je keuken in Den Helder wilt bekleden, dan zal een wandeling door de stad je helpen. In het centrum kun je je laten inspireren door de karakteristieke panden en in de haven proef je de sfeer van de authentieke marinestad. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de prachtige omgeving van Den Helder, waar het waddengebied een bijzonder onderdeel van is. Wil je die ongerepte natuur in huis halen, dan denk je aan prachtige natuurtinten in je badkamer. Maar ook onze bijzondere handvorm tegels met golvende randen hebben een robuuste, karakteristieke uitstraling die daar perfect bij passen.

handvorm tegels Den Helder

Bestel jouw tegels voor in Den Helder bij Vlagsma Tegelwalhalla

Heb je je kunnen laten inspireren door de omgeving en het centrum van Den Helder? Maak je keuze uit onze prachtige tegels voor in jouw keuken in Den Helder. Voor meer informatie over onder andere de hoeveelheid tegels die je nodig hebt, kun je altijd contact opnemen met onze medewerkers. Wij helpen je bij de bestelling van de tegels naar keuze die binnenkort jouw nieuwe keuken sieren.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare