1. Home »
  2. Tegels Den Oever

Tegels Den Oever

Voor je nieuwe keuken in Den Oever zoek jij naar nieuwe tegels. Het ontwerp van je keuken heb je al tot in de puntjes uitgedacht; de stijl is volledig bepaald, de indeling van de keuken staat en de keukenkastjes en het aanrechtblad zijn besteld. De tegels die je op de wand of vloer wilt aanbrengen, wil je laten passen bij de stijl van jouw nieuwe keuken. Ga je voor een moderne of juist een landelijke stijl? In het assortiment van Vlagsma Tegelwalhalla vind je de mooiste tegels die perfect passen in jouw nieuwe keuken.


 

Mooie prijzen, geweldig mooie Portugese tegels gekocht, aardige en bekwame personeelsleden.”

~ Mevr. de Vries (uit Den Oever)


 

Uitgelichte tegels

De tegels voor in Den Oever helemaal in jouw stijl

Heb je een specifieke stijl voor ogen waar jouw nieuwe keuken of badkamer in moet passen? Of je nu van een kleurrijke ruimte houdt of juist van rustige natuurtinten, de tegels die je uitkiest bepalen de sfeer van de keuken of badkamer. Houd je van grote contrasten en wil je modern met klassiek combineren? Of kom je tot rust in een prachtige ruimte dat in één stijl is samengesteld? Het leukste van je eigen keuken- of badkamerontwerp is dat je volledig je eigen gang kunt gaan in het kiezen van de tegels voor in Den Oever. Dus ga je voor uitgesproken kleuren, dan zul je geen genoeg krijgen van onze prachtige gekleurde tegels.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

De natuurrijke omgeving van Den Oever

Den Oever ligt aan een de Noord-Hollandse uiteinde van de Afsluitdijk. Een prachtig dorp aan het water waar natuur en visserij de hoofdrol spelen. Doe een rondje door het centrum en laat je inspireren door de karakteristieke huizen en de historische molen. Zoek vooral de rand van het dorp op waar je ver uitkijkt over de Waddenzee en de bijzondere natuur. Wil je de rust van de natuurrijke omgeving van Den Oever terug laten komen in jouw nieuwe badkamer? Kijk dan bijvoorbeeld eens tussen onze plavuizen die in natuurlijke tinten verkrijgbaar zijn.

plavuizen kopen

De tegels van Vlagsma Tegelwalhalla in jouw keuken in Den Oever?

Wil je je nieuwe keuken of badkamer in Den Oever aankleden met onze tegels? Maak je keuze uit ons prachtig assortiment en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn er om je te adviseren en je te helpen bij je bestelling. Voor je het weet is je nieuwe keuken helemaal af met onze unieke tegels.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare