1. Home »
  2. Tegels Drenthe

Tegels Drenthe

Voor jouw nieuwe keuken of badkamer in Drenthe zoek jij de tegels die bij jouw smaak passen. Wil je weten waar je de mooiste tegelontwerpen vindt? Bij Vlagsma Tegelwalhalla ben je aan het juiste adres.

In ons assortiment vind je een uniek aanbod met de meest unieke en prachtige wand- en vloertegels. Zoek je bijvoorbeeld tegels waarmee je een statement in je keuken of badkamer wilt maken, dat bereik je met onze Portugese wandtegels. Welke sfeer je ook wilt creëren in je huis in Drenthe, met de tegels van Vlagsma Tegelwalhalla zul je dat voor elkaar krijgen.


 

Top super goede email contact en berichtje voor de dag van levering tevreden klant.

~ Mevr. Mulder (uit Dwingeloo)


 

Uitgelichte tegels

De unieke natuur van Drenthe

Ben je pas komen wonen in Drenthe en is de provincie nieuw voor je? Of ben je al bekend met de unieke Drentse landschap? Wat de provincie zo bijzonder maakt, is de prachtige natuur met haar uitgestrekte heidegebieden. Neem bijvoorbeeld eens een uitstap naar het Dwingelderveld in het zuiden van Drenthe, waar je kunt genieten van de bijzondere kleuren en verre uitzichten.

Een helemaal bijzonder natuurverschijnsel dat je nergens anders in Nederland vindt, zijn de oeroude hunebedden met hun bijzondere geschiedenis. Tijdens een wandeling door de Drentse natuur, kom je ongetwijfeld een van de 40 hunebedden tegen.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Haal met onze tegels de Drentse natuur naar binnen

Terwijl je je door het Drentse landschap begeeft, word je van alle kanten geprikkeld door de prachtige natuur en de unieke fenomenen die de provincie te bieden heeft. Wil je de Drentse natuur in huis halen, dan doe je dat met de tegels van Vlagsma Tegelwalhalla. Kies bijvoorbeeld voor tegels met prachtige natuurtinten die je doen denken aan die ene wandeling over de heide. Of heb je je laten inspireren door de hunebedden en houd je van een stoere en robuuste uitstraling, ga dan voor onze betonlook wandtegels.

betonlook tegels Drenthe

Koop je unieke tegels voor in Drenthe bij Vlagsma Tegelwalhalla

Heb je een indruk gekregen van ons aanbod aan bijzondere tegels en wordt het ontwerp van jouw droomkeuken steeds concreter? Neem contact op voor advies van de specialisten van Tegelwalhalla en bestel jouw tegel naar keuze voor in je huis in Drenthe.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare