1. Home »
  2. Tegels Enkhuizen

Tegels Enkhuizen

Sta jij op het punt te verhuizen naar een woning in Enkhuizen, maar niet voordat je je nieuwe keuken en badkamer hebt uitgekozen? Terwijl je je verhuisdozen al aan het inpakken bent, speur je alle online woonblogs af op zoek naar de mooiste interieurontwerpen. Wil je een unieke stijl creëren in je keuken of badkamer in Enkhuizen, bekijk dan de tegels in het assortiment van Vlagsma Tegelwalhalla.


 

Prima, hebben precies de producten, die wij zochten. Echt een aanrader.

~ Mevr. De Groot (uit Hoorn)


 

Uitgelichte tegels

De historie en reuring van de havenstad

De bijzondere stad Enkhuizen die direct aan de Noord-Hollandse oever van het IJsselmeer ligt, is een plaats vol historie en karakter. Loop je door de oude binnenstad, dan passeer je monumentale panden en unieke herenhuizen die het straatbeeld van Enkhuizen bepalen. En tijdens een wandeling door de haven van de stad kijk je je ogen uit over de masten van de vele zeilboten en over het uitgestrekte IJsselmeer.

Laat jij je voor jouw tegels in Enkhuizen inspireren door het historische centrum en de dynamische haven van Enkhuizen? Dan vind je in ons assortiment unieke tegels die aansluiten bij de sfeer van deze stad. De prachtige handvorm tegels met hun blauwe kleuren breng je aan in je nieuwe badkamer om het buitengevoel van de haven naar binnen te trekken.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Kies de tegel naar jouw smaak voor in Enkhuizen

Liever een ander ontwerp voor in jouw keuken of badkamer? Wat je voorkeur ook is en in welke stijl jij thuishoort, wij hebben een breed aanbod aan tegels met voor iedere smaak een passend ontwerp. Van grote betonlook vloertegels tot kleine wandtegels in de vorm van een hexagon. Houd je bijvoorbeeld van opvallende patronen met heldere kleuren waar je oog bij binnenkomst direct op valt? Ga dan voor een mooie vintage tegel voor in Enkhuizen. Je maakt een echte statement met een ontwerp dat heel mooi blendt in een stijlvolle keuken, helemaal naar jouw smaak.

handvorm tegels Enkhuizen

Bestel jouw tegels voor in Enkhuizen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Genoeg online inspiratie opgedaan en heb je een keukenontwerp in je hoofd? Kijk in ons assortiment voor de tegel die daarin het mooist tot zijn recht komt. Wil je voordat je je keuze maakt eerst meer informatie over de mogelijkheden bij Vlagsma Tegelwalhalla? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Wij helpen je graag bij de bestelling van jouw tegel naar keuze voor in je nieuwe keuken in Enkhuizen.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare