1. Home »
  2. Tegels Groningen

Tegels Groningen

Toe aan een renovatie van je badkamer of keuken en laat je geen vrije minuut ongelegen om online inspiratie op te doen? Of ga je verhuizen naar Groningen en staan de gedateerde tegels in je aanstaande badkamer je niet aan? Je zult ongetwijfeld al overal rondgekeken hebben voor dé tegels waarmee jij je keuken en badkamer wilt aankleden. Maar heb je al gekeken in ons rijke aanbod aan tegels voor in jouw huis in Groningen?


Kan niet beter. We mochten tegels mee naar huis om te kijken en te vergelijken . Alles o goed vertrouwen.”

~ Mevr. Veen (uit Groningen)


Uitgelichte tegels

Keuzestress over de tegels voor in Groningen?

Misschien heb je al helemaal voor ogen hoe de badkamer of keuken eruit moet komen te zien. De indeling van de ruimte is klaar en je hebt de kleurstelling bepaald. Zelfs al accessoires ingekocht? Dan moet je wel helemaal klaar zijn om aan de slag te gaan. Kun je alleen nog niet een keuze maken uit onze prachtige tegels die je in Groningen wilt plaatsen? Laat ons je dan helpen te selecteren uit onze Portugese of vintage tegels, die geschikt zijn voor aan de wand en op de vloer.

De unieke stijl van de stad Groningen

Ben je al bekend met Groningen, de stad waar jij deel van gaat uitmaken? Dan zul je ook de prachtige karakteristieke heren- en schipperswoningen hebben gezien. Of de historische Martinitoren die afsteekt tegen het nieuwe en moderne Forum. In Groningen staan veel unieke gebouwen die het straatbeeld van de stad bepalen. Wat dacht je van het Groninger Museum dat uit bijzondere vormen en opvallende kleuren bestaat. Bij aankomst vanaf de ringweg of op het station zal dit museum meteen je aandacht trekken.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Volop inspiratie voor jouw tegels in Groningen

Als je je eens goed wilt laten inspireren voor je eigen nieuwe keuken of sanitaire ruimte, neem dan een bezoek aan het Groninger museum. Wat je aan kleuren en vormen aan de buitenkant vindt, kun je ook binnen verwachten. Uniekere Groningse tegels zie je nergens anders, behalve in ons assortiment. Daar zul je zeker wand- en vloertegels vinden die in deze bijzondere stijl passen. Vind je de bonte kleuren iets te veel van het goede, dan helpen we je graag te zoeken naar een wat neutraler tegel voor je keuken in Groningen.

design tegels Groningen

Jouw keuken in Groningen bekleden met tegels van Vlagsma Tegelwalhalla?

Heb jij je laten inspireren door ons uitgebreid assortiment en de tegel naar keuze gevonden? Of wil je advies over onze wand- en vloertegels? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij je kunnen leiden door ons prachtig aanbod aan tegels voor in Groningen.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare