1. Home »
  2. Tegels Haarlem

Tegels Haarlem

Voor de aankleding van je nieuwe keuken of badkamer ben je op zoek naar tegels die passen bij jouw stijl. Of dat nu landelijk, modern of industrieel is, de tegels voor in je huis in Haarlem bestel je bij Vlagsma Tegelwalhalla. In het assortiment vind je prachtige wand- en vloertegels in verschillende kleuren en uitvoeringen. Dus voor jouw nieuwe keuken vind je hier absoluut een prachtig tegelontwerp.


 

Super snelle levering en ook bij vragen gelijk antwoord via de mail!.

~ Mevr. Smeets (uit Haarlem)


 

Uitgelichte tegels

Je keuken in Haarlem fris je op met onze veelzijdige tegels

Of je pas een huis hebt gekocht die je volledig wilt verbouwen of dat je huidige keuken toe is aan een renovatie, je wilt een frisse look aanbrengen door onder andere nieuwe tegels op de wand te zetten. En die keuken wil je helemaal naar eigen smaak inrichten. Dat kan met onze tegels die je vanuit Haarlem bestelt.

Bekijk ons assortiment met prachtige tegels van hoge kwaliteit die je in verschillende stijlen kunt toepassen. Houd je van een rustieke en industriële inrichting, bekijk dan de unieke betonlook vloertegels. En wil je je thuis in mediterrane sferen begeven, dan creëer je die met onze prachtige Portugese tegels.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Rijke inspiratie vanuit Haarlem en omgeving

Wil je een stijl die past bij het historische Haarlem? Laat de sfeer van de stad en de omgeving terugkomen in je nieuwe keuken of badkamer. Doe bijvoorbeeld inspiratie op met het werk van de Haarlemse Frans Hals, een van de Hollandse Meesters die met zachte en aardse tinten de mooiste portretten schilderde. Of neem een kijkje in de indrukwekkende Grote of St.-Bavokerk waar je je overgeeft aan de historische details van het stucwerk en de prachtige glas in lood ramen.

Niet alleen de historie en sfeer in de binnenstad van Haarlem is inspirerend. Voor de keuze van je tegels in Haarlem kun je ook in de omgeving van de stad kijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de stranden in Bloemendaal of Zandvoort. Op slechts een kwartier rijden waan je je in een totaal andere omgeving met uitgestrekte stranden en prachtige natuur. Wil je die omgeving dichtbij huis brengen, bekijk dan bijvoorbeeld onze landelijke vloertegels. Deze unieke tegels in zandtinten halen het strandgevoel naar binnen.

Landelijke tegels Haarlem

Je tegels voor in Haarlem kopen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Heb jij de keuze voor jouw nieuwe tegels in Haarlem gemaakt? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en wat je moet weten voor het aanbrengen van de tegels in jouw nieuwe keuken. Ben je nog er nog niet uit welke tegels jij wilt? Wij voorzien je van persoonlijke advies en helpen je graag op weg naar die nieuwe keuken, helemaal naar jouw smaak aangekleed.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare