1. Home »
  2. Tegels Heerenveen

Tegels Heerenveen

Ben je onlangs verhuisd naar het Friese Heerenveen waar je je droomhuis hebt gekocht? En moet daar nog het een en ander verbouwd worden voordat je ook van een droomkeuken en -badkamer kunt spreken? Terwijl je bezig bent met het samenstellen van een ontwerp, laat je je inspireren door online woonideeën. Kun je niet wachten om de verbouwing af te trappen? Begin vast met leuke dingen en bepaal welke tegels je in Heerenveen wilt laten plaatsen.


 

Ruime keuze, prettige website, makkelijk bestellen en betalen. Ook de nabestelling telefonisch goed geregeld.”

~ Mevr. Stoelwinder (uit Heerenveen)


 

Uitgelichte tegels

Je tegels in Heerenveen met speels patroon of prachtig effen

In het assortiment van Vlagsma Tegelwalhalla vind je een aanbod aan tegels met unieke designs. Wat je smaak ook is en hoe jij je keuken wilt inrichten, met onze wand- en vloertegels zorg je voor een prachtig resultaat. Bekijk bijvoorbeeld onze vintage tegels die unieke patronen bevatten, waarmee je niet alleen een speels effect krijgt. Door de herhaling van het patroon creëer je een ritme op je vloer die een vertrouwd en rustig gevoel geeft.

Wil je liever een rustig effect in je keuken creëren met een effen tegel, dan vind je bij ons tegels in prachtige en heldere kleuren. Van donkerblauw tot strak en wit. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, ons brede assortiment heeft de perfecte tegel voor in je huis in Heerenveen.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Heerenveense details in jouw nieuwe huis

Ga je naar Heerenveen, dan ben je er niet alleen om schaatskampioenschappen in Thialf bij te wonen. Het centrum van Heerenveen is sfeervol met karakteristieke huizen. Een buitengewoon karakteristiek huis is de prachtige Oenemastate. Dit indrukwekkend rijksmonument in het centrum heeft bijzondere details op de gevel waarmee het de aandacht van menig passanten trekt.

En ben je wel eens naar binnengestapt om de unieke schilderingen op het plafond te bekijken? De sierlijke randen en bruine details zorgen dat je niet uitgekeken raakt op de ware kunstwerken. Laat jij je door deze details inspireren voor je tegels in Heerenveen, bijvoorbeeld met onze houtlook tegels die het houtwerk benaderen en toch goed te onderhouden zijn?

houtlook tegels Heerenveen

Je nieuwe tegels voor in Heerenveen bestel je bij Vlagsma Tegelwalhalla

Hoewel de verbouwing misschien nog niet start, kun je wel alvast een keuze maken uit ons brede assortiment met prachtige ontwerpen. Kies daaruit de tegel voor in jouw nieuwe huis in Heerenveen, zodat je na de verbouwing echt kunt spreken van jouw droomkeuken en -badkamer. Heb je advies of informatie nodig over het zetten van de tegels of bij het maken van je keus, neem vrijblijvend contact op met de specialisten van Vlagsma Tegelwalhalla.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare