1. Home »
  2. Tegels Heerhugowaard

Tegels Heerhugowaard

Is jouw keuken of badkamer toe aan een nieuwe look en kijk je ernaar uit heerlijke maaltijden aan je nieuwe aanrecht te bereiden en je dag af te sluiten met een ontspannen bad? De verouderde stijl van je huidige keuken of badkamer wil je het liefst vandaag nog transformeren tot een luxe en modern ontwerp dat bij je past.

Neem voor de metamorfose een kijkje in ons assortiment, waar je een prachtige collectie aantreft met tegels voor in jouw huis in Heerhugowaard. Misschien eerst nog alleen om je te laven aan die unieke ontwerpen, maar gaat de verbouwing eindelijk beginnen, dan ben je bij Vlagsma Tegelwalhalla aan het juiste adres. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Portugese tegels waarmee je de Mediterrane klimaat naar Heerhugowaard haalt.


 

Prima, site is gemakkelijk te bedienen.

~ Mevr. De Jong (uit Heerhugowaard)


 

Uitgelichte tegels

Heerhugowaard, de stad van moderne en innovatieve oplossingen

Woon je in Heerhugowaard, dan woon je in een moderne stad vol innovatieve groei. Een bekende ontwikkeling is ‘Stad van de Zon’, een gebied in het zuiden van de stad het bekend staat als een emissieneutrale wijk. Met de bouw van energiezuinige huizen en drie windturbines heeft de gemeente het doel gesteld een zo duurzaam mogelijk stadswijk in te richten.

De uitwerking van moderne concepten zit hem niet alleen in plannen voor duurzame ontwikkelingen. De stijl is ook doorgevoerd in de architectuur in Heerhugowaard. Want naast de historische bezienswaardigheden bevat het centrum moderne bouwwerken die het stadsbeeld karakteristeren, zoals het winkelcentrum Middenwaard met futuristische elementen in het ontwerp.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Moderne tegels in Heerhugowaard voor die futuristische stijl

De toekomstgerichte stijl van Heerhugowaard ligt helemaal in jouw straatje. Terwijl je thuis nadenkt over de renovatie van je keuken en badkamer, zoek je naar duurzame oplossingen en technologische snufjes die in de inbouwapparatuur terug moet komen. Wil je die aspecten terugzien in de vormgeving, dan vind je bij ons strakke tegels voor in jouw moderne keuken in Heerhugowaard. Met onze hexagon tegels creëer je een luxe uitstraling die een tijdloos karakter krijgt waar je niet op uitgekeken raakt.

hexagon tegels Heerhugowaard

Tijdloze tegels in Heerhugowaard bestel je bij Vlagsma Tegelwalhalla

Ga jij werk maken van de plannen om je keuken of badkamer grondig aan te pakken? Met de strakke ontwerpen in ons aanbod is jouw moderne keuken compleet. Ook als je voorkeur uitgaat naar een klassieke of vintage stijl, kijk je bij Vlagsma Tegelwalhalla je ogen uit. Wil jij een tegel voor in Heerhugowaard bestellen? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten die je voorzien van advies. Dan kun jij de verbouwing starten en je keuken moderniseren.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare