1. Home »
  2. Tegels Heiloo

Tegels Heiloo

Sta jij iedere avond hemelse maaltijden te bereiden in een keuken die niet meer bij jou in de smaak valt? Of kom jij graag tot ontspanning in bad, maar is jouw badkamer verre van hotelwaardig? Met een aantal eenvoudige aanpassingen maak je van jouw keuken of badkamer een nieuwe ruimte waarin smaak en klasse de boventoon voeren. Een van die veranderingen is het aanbrengen van nieuwe tegels in jouw huis in Heiloo. Niet alleen voor in de keuken of badkamer, ook het toilet of de hal geef je een upgrade met de prachtige tegels van Vlagsma Tegelwalhalla.

Bekijk ons rijk assortiment aan tegels voor in Heiloo die in diverse stijlen en kleuren verkrijgbaar zijn. Of je nu gericht op zoek bent of je wilt laten verrassen door onze ontwerpen, je vindt de tegel die bij jouw voorkeur past.


 

Goed. Aanbevelingswaardig.

~ Mevr. Pronk (uit Heilo)


 

Uitgelichte tegels

Heiloo als natuurlijk inspiratiebron voor jouw inrichting

Denk je Heiloo, dan denk je bos en natuur. Niet voor niets is de naam van deze plaats afgeleid van ‘Heilig bos’ (Hei en loo). Dat Heiloo eens benoemd is als de groenste gemeente van Europa, is dan ook niet verwonderlijk. Als inwoner van Heiloo heb je alle vrijheid om je in de rijke natuur te begeven tijdens een ontspannen wandeling. En terwijl je dat doet, kun je je laten inspireren door de kleuren en structuren die je terug wilt laten komen in de tegels voor je nieuwe keuken in Heiloo. Wat dacht je van onze handvorm tegels uitgevoerd in prachtig donkergroen waarmee je buiten naar binnen haalt.

Niet alleen het bos van Heiloo is een plek om met je gezin te genieten. Wil je vandaag iets anders dan een boswandeling, dan ligt Heiloo op een afzienbare afstand van het Noord-Hollandse strand. Maak een wandeling langs de branding of een fietstocht door de duinen, waar de inspiratie voor de keuze van je tegels en voor je inrichting blijft groeien.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Liever een andere tegel voor jouw keuken in Heiloo?

Als je de natuur van Heiloo wilt terugbrengen in jouw keuken of badkamer, dan vind je in ons assortiment unieke ontwerpen die dat weten te realiseren. Zie je andere tegels voor je huis in Heiloo waar jouw voorkeur naar uitgaat? Onze Portugese en vintage tegels zijn net iets voor jou als je houdt van unieke patronen die voor een speels effect zorgen. Met onze vloer- en wandtegels stel je een keuken en badkamer samen, volledig op basis van je ideeën en smaken.

handvorm tegels Heiloo

Tegels voor in Heiloo koop je bij Vlagsma Tegelwalhalla

Heb je een ontwerp gekozen waarmee je jouw keuken of badkamer een nieuwe look wilt geven? Terwijl je wegdroomt over je ideale inrichting, vind je in het assortiment van Vlagsma Tegelwalhalla de tegel die daarin past. Ga je voor een rustige, natuurlijke tint of zet je een statement met een opvallend design? Hoe het ook zij, bij ons vind je tegels die jouw woning in Heiloo tot een paleisje maken. Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen over het zetten van de tegels, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Zo kunnen wij je voorzien van advies en helpen we je door de bestelling van jouw nieuwe tegels.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare