1. Home »
  2. Tegels Hoorn

Tegels Hoorn

Wil jij je huidige keuken of badkamer een nieuwe look geven? Met een andere tegel aan de wand of op de vloer transformeer je de oorspronkelijke ruimte tot een fris en stijlvol vertrek. Je hoeft niet eens het hele keukenblok of de badkuip weg te halen om wel in een heel andere sfeer terecht te komen. Op zoek naar nieuwe tegels voor in Hoorn? Die vind je bij Vlagsma Tegelwalhalla.

Ben je benieuwd naar de unieke ontwerpen in ons aanbod? Bekijk de verschillende stijlen waaruit je een prachtige keuze maakt voor de nieuwe tegels in jouw keuken of badkamer.


 

“makkelijk contact, korte lijnen.

~ Mevr. Stam (uit Hoorn)


 

Uitgelichte tegels

De tegel in Hoorn die past bij jouw woonstijl

Voel jij je het meest thuis in een moderne inrichting met een strakke aankleding en zonder al te veel poespas? Of kan het voor jou niet vol genoeg staan met bijzondere accessoires en unieke kunstwerken aan de muur die zijn samengebracht in bonte kleurencombinaties? Of je je interieur nu inricht met rustige aardetonen of dat je met grote gebaren allerlei contrasten toepast, jij gaat voor de stijl die bij jou past. En wij hebben prachtige tegels voor in Hoorn die daar naadloos op aansluiten. Wat dacht je van landelijke vloertegels die blenden in de aardse tinten van je rustgevende inrichting?

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Haal je inspiratie uit het monumentale museum in Hoorn

Heb je in de tijd dat je in Hoorn woont al eens een bezoek gebracht aan het Westfries Museum? Aan de rand van het centrum en dicht bij de Hoornse haven staat het imposante Rijksmonument waar kunstwerken uit de Gouden Eeuw en omliggende perioden worden tentoongesteld. Een unieke collectie met inspirerende werken die een stukje geschiedenis in beeld brengen. Maar niet alleen de werken in de collectie, ook het gebouw zelf is reden om het museum te bezoeken. Alleen al uit de gevel van het monumentale pand met zijn blauwe, rode en gele details haal je inspiratie voor de keuze van jouw tegels voor in Hoorn. Als je houdt van die sprekende kleuren en patronen, dan zullen onze Portugese wandtegels bij jou in de smaak vallen.

Landelijke tegels Hoorn

Je tegels voor in Hoorn koop je bij Vlagsma Tegelwalhalla

Heb jij je keuze gemaakt voor een prachtige tegel die je in Hoorn wilt plaatsen? Of zijn er een paar ontwerpen waar je tussen twijfelt en kun je de knoop nog niet doorhakken? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten die je helpt de definitieve keuze te maken en je bestelling te plaatsen. Ook voor vragen over het plaatsen van de tegels in Hoorn of het onderhoud kun je te allen tijde bij ons terecht.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare