1. Home »
  2. Tegels Maastricht

Tegels Maastricht

Een heerlijke Limburgse vlaai bakken in je nieuwe keuken, zie je het al voor je? Verzamel de lekkerste recepten terwijl je je ondertussen bezighoudt met het ontwerp van de keuken. Bepaal de indeling van het keukenblok en kies de tegels die je aan de wand boven het aanrecht wilt aanbrengen.

Voor de tegels die je in Maastricht plaatst ben je bij Vlagsma Tegelwalhalla aan het juiste adres. Bekijk ons rijke aanbod aan tegels waarmee je de droomkeuken realiseert die jij voor ogen hebt.


 

“Mooi aanbod dat past bij onze smaak.”
~ Dhr. Jacobs (uit Maastricht)


 

Uitgelichte tegels

Prachtige bouwwerken in Maastricht als inspiratie voor jouw tegels

Denk je aan Maastricht, dan denk je niet alleen aan Limburgse vlaaien. Deze bijzondere stad heeft een rijke geschiedenis en cultuur die je tijdens een bezoek zeker zult waarnemen. En woon je in Maastricht, dan kun je altijd weer van die fijne sfeer proeven. Wandel over het Vrijthof dat midden in het centrum ligt en laat je verwonderen door de historische kerken zoals de Basiliek van Sint Servaas die indrukwekkend aan de rand van het stadsplein prijkt.

Haal je voor je nieuwe keuken of badkamer inspiratie uit de kenmerkende elementen van Maastricht, dan kun je in de keuze voor je tegels de basis leggen. Kies mooie handvorm tegels die door de golvende randen en bijzondere kleurstelling een uniek karakter hebben. Het ontwerp doet denken aan de gevels van de karakteristieke panden en historische bouwwerken die Maastricht rijk is.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Een breed scala aan prachtige ontwerpen

Of je nu het ontwerp voor je keuken wilt baseren op de Maastrichtse architectuur, of dat je een hele andere kant opgaat in je keuzes, in ons assortiment zul je zeker een tegel vinden die bij jou in de smaak valt. Kies je voor tegels die passen in een karakteristieke en landelijke inrichting of houd je van een moderne stijl waar de design tegel perfect in thuishoort? Laat je inspireren door de prachtige ontwerpen van onze tegels die je keuken in Maastricht echt afmaken en maak jouw keuze uit ons brede aanbod.

handvorm tegels Maastricht

De tegels voor in jouw keuken in Maastricht bestel je bij Vlagsma Tegelwalhalla

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met het bakken van heerlijke vlaaien en taarten in je nieuwe keuken? Of heb je een ander project in huis waar een grondige renovatie bij komt kijken? De tegels die je in Maastricht op de vloeren en wanden van de keuken of badkamer wilt leggen, bestel je bij Vlagsma Tegelwalhalla waar je een rijk aanbod aan prachtige ontwerpen vindt. En voor vragen of advies over onze tegels neem je vrijblijvend contact met ons op, zodat wij je op weg kunnen helpen in het maken van de keuze voor jouw tegels.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare