1. Home »
  2. Tegels Medemblik

Tegels Medemblik

Ga je verhuizen en moet de woning nog worden aangepakt voor je erin trekt? Of zet je je huidige woning op de kop door aan een verbouwing te beginnen? Het vernieuwen van de keuken of badkamer gaat gepaard met veel denkwerk, planningen en to do-lijsten. Heb je de tegels voor in je keuken in Medemblik al af kunnen vinken of ben je nog ijverig op zoek naar een mooi ontwerp waarmee je de ruimte wilt afmaken?

Bij Vlagsma Tegelwalhalla wordt de zoektocht naar mooie tegels zeker een succes. We hebben een rijk assortiment met ontwerpen die van de ruimte een warm en sfeervol geheel maken. Laat je inspireren door ons brede scala met daarin een variatie aan klassieke tot moderne tegels die prachtig prijken in jouw woning.


 

Prettig en betrouwbaar.

~ Mevr. Bakker (uit Medemblik)


 

Uitgelichte tegels

Het Medembliks kasteel als inspiratiebron voor je tegels

Medemblik dat aan de Noord-Hollandse kant van het IJsselmeer ligt, staat in de eerste plaats bekend om zijn indrukwekkende kasteel Radboud. Een prachtig architectonisch bouwwerk waar men geregeld nog eens terug in de tijd gaat door middeleeuwse taferelen na te bootsen. Bijzonder aan kastelen als Radboud in Medemblik is de aandacht voor het ontwerp. Zo vallen de torens op die op drie van de vier hoeken van het kasteel zijn geplaatst, evenals de karakteristieke details op de trapgevel van het bouwwerk.

Haal je inspiratie uit Medemblik voor de keuze van je tegels, dan is kasteel Radboud een mooie bron. Bekijk bijvoorbeeld onze handvorm tegels die het robuuste karakter van het kasteel terug laten komen in jouw nieuwe keuken.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Een overzichtelijk en rijk assortiment

Gaat je voorkeur meer uit naar een strak en modern interieur waarin de tegels voor een rustig geheel zorgen? Ons aanbod bevat ontwerpen in diverse stijlen en afmetingen, waardoor je absoluut een tegel vindt die in jouw woning in Medemblik past. Van speelse vintage tegels tot een warme houtlook tegel en alles wat ertussen valt. Onze ontwerpen zijn overzichtelijk gesorteerd, waardoor je eenvoudig kunt filteren op je wensen en je je keuze verder kunt toespitsen.

vintage tegels Medemblik

Tegels voor je huis in Medemblik kopen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Heb je een keuze kunnen maken uit onze unieke tegels voor in je woning in Medemblik? Wacht niet langer met het plaatsen van je bestelling, zodat je de verbouwing kunt voortzetten en aan het zetten van de tegels kunt beginnen. Kom je er nog niet helemaal uit of heb je nog vragen over de tegels, ook dan kun je altijd contact met een van onze specialisten opnemen. Zij beantwoorden met alle plezier je vragen, zodat jij de knoop kunt doorhakken en je tegel uitkiest.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare