1. Home »
  2. Tegels Meppel

Tegels Meppel

Ben je op zoek naar tegels waarmee je je keuken in Meppel een nieuwe uitstraling wilt geven? Of je nu bezig bent met een grondige renovatie of alleen de achterwand van de keuken wilt aanpakken, de keuze voor nieuwe tegels maak je bij Vlagsma Tegelwalhalla.

Bekijk ons rijke assortiment vol wand- en vloertegels. Voor iedere woonstijl vind je een prachtige, passende tegel. Benieuwd of jouw favoriete ontwerp ertussen zit?


 

Erg goed, een tevreden klant!.”
~ Mevr. Gorter  (uit Meppel)


 

Uitgelichte tegels

Kleurrijk of juist rustig, ontdek ons rijk assortiment

Zie je je nieuwe keuken of badkamer in Meppel al voor je, met daarin kleurrijke vintage tegels die voor sfeer en warmte zorgen? Of gaat jouw voorkeur uit naar een strak en modern ontwerp waarin lichte tegels rust uitstralen? We hebben bijzondere ontwerpen waarmee je een unieke ruimte creëert. Met een grote variatie aan kleurstellingen, patronen en vormen vind je in ons assortiment zeker een tegel die bij jou in de smaak valt.

Ben je op zoek naar een specifieke tegel of wil je je laten inspireren door het brede aanbod? Bij ons heb je de mogelijkheid om eenvoudig te filteren, zodat je snel tot de tegel komt waar je naar zoekt. Of je neemt rustig de tijd om ons hele assortiment te bekijken en misschien wel tot verrassende keuzes te komen.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

De natuur van Meppel als inspiratie voor je tegels

Als je houdt van natuur, dan zit je in Meppel goed. Naast de karakteristieke panden die deze Drentse stad rijk is, vind je in en om Meppel unieke natuurgebieden. Maak je een wandeling door het honderd jaar oude Wilhelminapark, dan kom je langs inspirerende plekken om heerlijk tot rust te komen. En heb je niet genoeg aan dit prachtige stukje natuur, dan vind je net buiten Meppel de Reestdal. Dit is een uniek natuurgebied waar je je ogen uitkijkt over kleurrijke bloemperken en gevarieerde landschappen.

De natuur die je in Meppel vindt, is een ware inspiratiebron voor je interieur. Haal de materialen van buiten naar binnen en laat de natuurtinten terugkomen in de tegels voor je keuken in Meppel. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze handvorm tegels die door het golvend oppervlak en de diepe kleuren doen denken aan de ongereptheid in de natuur.

Handvorm tegels Meppel

Tegels voor je woning in Meppel koop je bij Vlagsma Tegelwalhalla

Baseer je je keuze voor de tegels in je huis in Meppel op de unieke natuurgebieden bij jou in de buurt? Of ga je voor een totaal andere tegel die met zijn minimalistische en strakke ontwerp bij jou in de smaak valt? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, bij Vlagsma Tegelwalhalla vind je die tegel waar je al die tijd naar zocht. Wil je een bestelling plaatsen of heb je nog een aantal vragen over onze tegels, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. We helpen je graag bij het maken van je keuze of het plaatsen van de bestelling.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare