1. Home »
  2. Tegels Roosendaal

Tegels Roosendaal

Wil je de keuken of badkamer grondig aanpakken en die een nieuwe uitstraling geven? Begin dan bij de keuze voor een mooie wand- of vloertegel die de sfeer in de ruimte bepaalt. Ga je voor een donkere, klassieke stijl of houd je van moderne tegels die in Roosendaal een mooie plek krijgen?

Bij Vlagsma Tegelwalhalla vind je tegels die bij jou in de smaak vallen. We hebben een breed assortiment met tegels in diverse stijlen, waarmee je een unieke ruimte inricht. Niet alleen voor aan de keukenwand of in de badkamer, we verkopen ook prachtige vloertegels die de hal of woonkamer een nieuwe look geven.


 

Prima! Leuke tegels, die ik nergens aan anders kon vinden. Ook was het mogelijk om een kleine hoeveelheid te bestellen!.”

~ Mevr. Konings (uit Roosendaal)


 

Uitgelichte tegels

Een frisse uitstraling met onze unieke tegels

Misschien ben je al een tijd uitgekeken op de huidige inrichting van je keuken of badkamer en wil je zonder drastische aanpassingen een hele nieuwe uitstraling realiseren. Staat er wel een grondige verbouwing op de planning, ook dan verdiep je je in mooie stijlen en ontwerpen die jou inspireren. Waar een likje verf al voor een aanzienlijke verandering zorgt, zal een nieuwe tegel aan de keukenwand in Roosendaal een nog groter effect hebben. De speelse patronen op onze vintage tegels brengen de ruimte echt tot leven. Of wat dacht je van een donkere design tegel in de badkamer voor een hoogwaardige, hotelluxe sfeer?

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Inspiratie halen uit de omgeving van Roosendaal

Ben je voornamelijk op het internet te vinden voor het verzamelen van ideeën voor het nieuwe ontwerp? Waarom pak je het niet anders aan? Voor de keuze van je nieuwe tegels is Roosendaal een mooie inspiratiebron. Waar je ’s avonds online woonblogs afspeurt, maak je overdag een wandeling door Roosendaal. Met je nieuwe keuken in het achterhoofd zul je verrast zijn door de hoeveelheid ideeën die je verzamelt terwijl je langs historische panden en kunstmonumenten wandelt. Volg het zogenoemde Kunstommetje dat je langs diverse kunstwerken leidt. En laat je het stadscentrum achter je, dan kom je terecht in een prachtige groene omgeving. Een inspirerende plek waar je het ontwerp van jouw nieuwe keuken al voor je ziet, met houtlook vloertegels en groene accentkleuren aan de muur.

Houtlook tegels Roosendaal

Tegels voor in Roosendaal koop je bij Vlagsma Tegelwalhalla

Heb je onze prachtige tegels in je opgenomen en een selectie kunnen maken van jouw voorkeuren? Met je favorieten vers in je geheugen is je keuze gevallen op een prachtige tegel die in Roosendaal een mooie plek verdient. Plaats bij ons je bestelling, zodat het ontwerp gerealiseerd wordt. Heb je vragen over een van onze ontwerpen of over het zetten van de tegels, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. We staan je graag te woord om je te helpen bij de aanpak van jouw keuken of badkamer.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare