1. Home »
  2. Tegels Sneek

Tegels Sneek

Wil je van jouw huidige keuken een ware droomkeuken maken? Of kijk je uit naar een hotelluxe badkamer in je eigen huis? De stijl van je keuken of badkamer begint met de keuze voor de juiste tegel. En voor de zoektocht naar die juiste tegel ga je naar Vlagsma Tegelwalhalla.

Bij ons vind je een prachtig en uitgebreid aanbod aan tegels die in Sneek een mooie plek zullen krijgen. Voor zowel op de vloer als aan de wand verkopen we tegels in allerlei stijlen, waar jouw voorkeur absoluut tussen zit. Ontdek hier onze ontwerpen.


 

Goede service, juiste informatie en op tijd geleverd.”

~ Mevr. Hoekstra (uit Sneek)


 

Uitgelichte tegels

Sneek, bekend als een van de Friese watersteden

Een van de grotere steden in Friesland is toch wel het sfeervolle Sneek. Deze stad hoort bovendien thuis in het rijtje met de elf steden die deel uitmaakten van de barre schaatstochten. Dat is niet voor niets, want de stad is rijk aan wateren. Bij aankomst word je verwelkomd door de indrukwekkende Waterpoort en bijna iedere straat in de gezellige binnenstad mondt uit op een stadsgracht.

Laat die karaktereigenschappen van Sneek terugkomen in jouw nieuwe keuken en kies voor een prachtige handvorm tegel. Met de golvende structuren en natuurlijke blauwe en groene tinten haal je buiten naar binnen.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Realiseer jouw droomkeuken in Sneek met onze tegels

De tegels die je in Sneek op de wand van je keuken of badkamer aanbrengt, kunnen op een unieke manier herleiden naar de natuurlijke én historische kenmerken van deze Friese stad. Maar ook andere prachtige ontwerpen vind je terug in ons assortiment. Denk aan een speelse Portugese wandtegel waarmee je een kleurrijke en vrolijke toon aanbrengt in de ruimte. Of een stoere betonlook tegel die dat hotelluxe gevoel in je badkamer naar boven haalt. Net welke richting jij op wilt met jouw stijl, bij ons weet je die te bereiken.

handvorm tegels Sneek

Tegels voor in Sneek kopen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Heb je de tegel gevonden die je in Sneek aan de wand of op de vloer wilt aanbrengen? Met die keuze is de toon voor de rest van je keuken- of badkamerontwerp gezet. Plaats bij ons je bestelling en maak van je droomkeuken een werkelijke ruimte in huis. Heb je vragen over het zetten van de tegels of kun je de knoop nog niet helemaal doorhakken? Neem dan vrijblijvend contact op en laat je door ons adviseren.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare