1. Home »
  2. Tegels Utrecht

Tegels Utrecht

De winkel van Vlagsma Tegelwalhalla is gevestigd in het Friese Bolsward. Hier kun je de tegels van dichtbij bekijken. Woon je in Utrecht en ben je toevallig op zoek naar mooie tegels? Bij Vlagsma kun je tegels vanuit Utrecht bestellen en deze worden aan huis geleverd. Binnen ongeveer twee tot drie weken liggen de tegels bij je thuis in Utrecht. Op deze manier hoef je niet ver van huis voor mooie tegels! Tegels kunnen geplaatst worden in de woonkamer, de badkamer, de hal en ga maar door. Werkelijk elke kamer in huis kun je betegelen. Op Vlagsma.nl vind je een ruim assortiment en genoeg keuze uit verschillende soorten en maten tegels.


 

“Heldere communicatie zowel via de mail als telefonisch.”
~ Mevr. de Vries (uit Utrecht)


 

Uitgelichte tegels

Over onze tegels

Bij Vlagsma Tegelwalhalla is er een breed assortiment en dus veel keuze aan tegels. Van vloertegels tot wandtegels en tegels voor in de badkamer tot de hal. Ook worden keramische tegels met een houtlook, betonlook of marmerlook vaak gekozen. Keramische tegels hebben een aantal fijne eigenschappen, waaronder het onderhoud dat erg makkelijk is en het slijtvast zijn van de tegels. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld plavuizen, handvorm tegels en vintage tegels. De tegels zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen. Dit maakt dat er voor iedereen de juiste tegel te vinden is. Met de tegels kan een hele andere uitstraling gegeven worden aan een ruimte. Met witte tegels geef je bijvoorbeeld een frisse uitstraling en meer ruimte op het oog. Er kan een mooie mozaïek gemaakt worden met verschillende kleuren tegels. Er is veel mogelijk!

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Assortiment vloertegels en wandtegels

De tegels in ons assortiment komen hoofdzakelijk bij fabrikanten uit Italië en Spanje vandaan. Ze worden rechtstreeks geïmporteerd, waardoor wij ze voor voordelige prijzen aan kunnen bieden. De fabrikanten staan garant voor kwaliteit en het zijn prachtige tegels. Tegels Utrecht zijn dus gegarandeerd van uitstekende kwaliteit.

tegels utrecht

Tegels in Utrecht kopen op Vlagsma.nl

Op zoek naar tegels in Utrecht? Bestel het online op Vlagsma.nl. Je hoeft niet meer helemaal speciaal naar een tegelwinkel, maar bestelt je gewenste tegels eenvoudig online. Wij raden aan om altijd zo’n 5-10% meer tegels per ruimte te bestellen, zo houd je een aantal over in verband met snijverlies. Bestel je tegels in Utrecht vandaag nog en je krijgt ze binnen 2 tot 3 weken thuis geleverd. Wil je meer informatie ontvangen of heb vragen over een specifieke tegel? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Onze tegels toch liever eerst even bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom in Bolsward (1:30 uur rijden vanaf Utrecht). Ook is het mogelijk om (van te voren) alvast een offerte op te vragen. Zo weet je zeker dat je rit vanuit Den Haag niet voor niets is geweest!iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare