Vives Nassau Kerala negro 20×20

vives nassau kerala negro 20x20 keramische portugese vloertegels vives nassau kerala negro 20x20 keramische portugese vloertegels vives nassau kerala negro 20x20 keramische portugese vloertegels vives nassau kerala negro 20x20 keramische portugese vloertegels

Vives Nassau Kerala negro 20×20

Prachtige patchwork vloertegel Vives Nassau Kerala negro bij Vlagsma tegelwalhalla in Bolsward! ✅ Bestel makkelijk online ✅ Onderhoudsvrij ✅ Duurzaam. De levertijd van dit product is circa 2 tot 3 weken.

€ 43.95 incl. BTW per m2

Prachtige patchwork vloertegel Vives Nassau Kerala negro bij Vlagsma tegelwalhalla in Bolsward! ✅ Bestel makkelijk online ✅ Onderhoudsvrij ✅ Duurzaam. De levertijd van dit product is circa 2 tot 3 weken.

2
87,90   2 m2
Winkel en Webshop Kom eens langs
Eigen import Gegarandeerd
Onderhoudsvrij Geen gedoe
Verzending Gratis vanaf € 750,-

Vives Kerala negro kopen? Vlagsma tegelwalhalla

De vloertegel Vives Nassau Kerala negro 20×20 is een zeer fraaie decortegel van de fabriek Vives Azulejos uit Spanje. Deze decoratieve keramische Spaanse design tegels zijn in tegenstelling tot de Portugese cement plavuizen geheel onderhoudsvrij. De tegel is ideaal in combinatie met vloerverwarming en zeer geschikt voor toepassing in je badkamer, toilet, hal of keuken. De tegels kunnen ook op de wand worden toegepast. Met name in je badkamer, toilet of keuken geeft dit een zeer verrassend effect. De vloer en de wand worden zodoende meer één geheel. Bovendien creëert het een bepaalde rust in de ruimte.

Kenmerken Nassau

Deze decoratieve patchwork tegels hebben rechte kanten, maar zijn niet gezaagd. Er kan een voegbreedte van 2 tot 3 mm worden aangehouden. De dikte van de tegel is 8 mm. Deze keramische vloertegel is vorstbestendig. De motieven zijn geïnspireerd op de Portugese, Spaanse en Marokkaanse tegels. De kleurstelling van de tegels is in de sfeer van beton gehouden.  In een keramische vloertegel als deze kan nooit vuiligheid of kalk intrekken. De keramische toplaag is bovendien zeer slijtvast.

  • ✔️ Afwerking: Ongezaagd
  • ✔️ Kleur: Zwarte variant
  • ✔️ Plaatsing: Recht verband
  • ✔️ Voegbreedte: 2-3 mm
  • ✔️ Dikte: 8 mm
  • ✔️ Levertijd: circa 3 weken

Goedkope wandtegels en vloertegels koopt u bij de tegelspecialist in Nederland! Door eigen import uit Spanje en Italië kunnen wij een uniek assortiment wandtegels en vloertegels aanbieden tegen zeer voordelige prijzen. Vanaf een orderwaarde van € 750,00 is de verzending gratis door heel Nederland (eilanden uitgezonderd).

Heb je nog vragen? Klik hier en vul het contactformulier in.

Vives ceramica-nassau-Vlagsma tegelwalhalla-10

Vives Ceramica uit Spanje bij Vlagsma tegelwalhalla

Afmeting 20x20 cm
Afwerking mat
Artikelnummer 100201459
Dikte 8 mm
Gerectificeerd Nee
Gewicht-verpakking 18 kg
Verpakking 1.00 m2
Kleur Antraciet, Wit grijs
Levertijd 2 tot 3 weken
Merk Vives
Serie Nassau
Vorm Vierkant
Vorstbestendig Ja

Kom langs in Bolsward!

Vlagsma Tegelwalhalla

Industriepark 12 , Bolsward

T: 0515 - 574 574

E: info@vlagsma.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag:

09.00 – 17.30 uur

Vrijdag Koopavond:

gesloten

Zaterdag:

10.00 – 17.00 uur

Anderen bekeken ook:iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare