Estrik plavuizen

Wat zijn de kenmerken van een estrik plavuis?

Een keramische estrik plavuis van Vlagsma tegelwalhalla is een zeer slijtvast gebakken vloertegel van de hoogste kwaliteit. Kenmerkend voor deze vloertegels is vaak het formaat (niet al te groot) en de uitstraling van de tegel. Deze vloertegels hebben vaak een klassieke kleurstelling. En uiteraard gelden ook hier de voordelen van keramiek: duurzaam, voelt zeer aangenaam aan, eenvoudig schoon te maken en zeer slijtvast.

Een vloertegel heeft een erg goede warmtegeleiding en is dus ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. De keramische vloertegel is ook uitermate geschikt wanneer u huisdieren heeft; vloertegels zijn slijt- en krasvast en onderhoudsvrij.

In welke varianten is een tegelvloer verkrijgbaar?

Binnen het assortiment vloertegels zijn zeer veel varianten mogelijk. Naast estrik plavuizen hebben wij een verdeling gemaakt in Portugese tegels, keramische planken, landelijke vloertegels, moderne vloertegels, patchwork tegels, retro tegels, vintage tegels en XXL groot formaat tegels. Telkens leverbaar in vele formaten en diverse uitvoeringen of decoraties.


Weergave van 1–5 van 5 resultaten

  1. Home »
  2. Keramische tegels »
  3. Vloertegels »
  4. Estrik plavuizen

Klanten beoordelen Vlagsma Tegelwalhalla met 9.2 van de 10. Gebaseerd op 332 ervaringen. Bekijk hier onze 332 beoordelingen via The Feedback Company