GASTBLOG | Geef je woning een gezellige sfeer: net als op Bonaire 

1 juni 2023

Ben jij een echte fan van het prachtige Bonaire? Wellicht overweeg je daar een vakantiehuis aan te schaffen. Ook kun je je eigen woning omtoveren met deze tropische sferen. Denk aan kleurrijke meubelhoezen of planten die je geheid terugziet op Bonaire. Zo waan je je elke dag in de zonnige sfeer die je altijd op dit mooie eiland tegenkomt. Benieuwd hoe jij dit aanpakt? Lees dan snel verder! 

Kunst en decoraties

Bedenk bij het inrichten van je woning aan de adembenemende cultuur, speelse kleuren, en de rijke cultuur die je alleen op Bonaire vindt. Laat het paradijs zien met schilderijen en foto’s van de levendige onderwaterwereld en de charme van de dorpjes op het eiland. Natuurlijk boots je met mooie schelpen en aardse tonen de uitgestrekte stranden na. Lockers bergen je dierbare spullen goed op. Leg hier al je souvenirs in en versier de kast met de mooiste foto’s. Zo wordt je elke dag herinnerd aan die mooie tijd op Bonaire.

Een mooi kleurenpalet

Bonaire staat bekend om al die mooie kleuren die je elke dag tegenkomt. Van de kleurrijke huisjes tot de heldere blauwe zee. Laat deze dus ook terugkomen in je eigen woning. Deze vormen de basis van jouw gezellige woning. Gebruik zachte tinten blauw en groen; net zoals de zee en de vele prachtige palmbomen. Maak het af met warme tinten koraal en oranje en herken de vrolijke sfeer van het eiland.

Weelderige tropische planten

Je woning is niet compleet zonder de mooiste, meest weelderige tropische planten. Deze staan niet alleen mooi, maar maken de omgeving een stuk levendiger. Gebruik grote bladplanten zoals palmen en monsteras. Zet ook fruitbomen neer zoals ananas- en bananenplanten. Gebruik natuurlijke potten en manden om dit natuurlijke gevoel helemaal af te maken. Zo waan je je binnen korte tijd in een oase van groen, rust en de natuur. 

Zoete, tropische geuren

Wie het echt goed wil doen, maakt het af met heerlijke tropische geuren. Ga voor geuren die je doen herinneren aan de warme, zilte lucht van het eiland. Denk aan de zoete geur van kokosnoot en vanille. Zet kaarsen neer die ruiken naar een relaxte middag op het strand. Deze geuren werken niet alleen kalmerend, maar brengen je even terug naar die fijne dagen op Bonaire. 

Zo, deze tips toveren je huis om in een tropisch paradijs. Haal Bonaire naar je huis met mooie decoratie, weelderige planten, tropische geuren, en een vrolijkkleurenpalet.Schenk een lekker drankje in, sluit je ogen en denk aan hoe goed je je voelde op dit mooie eiland!

Bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Actueel van VlagsmaiDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare