GASTBLOG | Is een woonboulevard ook niet echt jouw ding?

22 maart 2021

Als je voor het eerst op jezelf gaat wonen, en het vertrouwde nest gaat verlaten komt er heel wat bij kijken. Je hebt niet alleen nieuwe meubels nodig, maar ook zijn er veel andere zaken buiten een adreswijziging die je ook voor elkaar moet hebben.

Ga je studeren of ga je aan de slag bij je eerste werkgever dan komt er heel wat op je af. Het ondertekenen van je eerste arbeidscontract ga je natuurlijk gigantisch vieren met je vrienden en familie. Echt een enorme stap, die je niet snel zult vergeten. Omdat de eerste baan meestal niet om de hoek van je ouderlijk huis is, zal er een zoektocht naar een nieuw onderkomen plaatsvinden. Binnen de overspannen woningmarkt beslist geen makkelijke klus. Heb je een uitgebreid netwerk, dan kan die zoektocht misschien wat makkelijker verlopen en eerder slagen. En of het nu een woning of een flatje of een appartement is, deze zal ingericht moeten worden.

Verhuizing

Heb je een ruim budget dan laat je een verhuiswagen invliegen, maar waarschijnlijk wil je het geld voor verhuizers liever investeren in de inrichting en er meubels en witgoed voor kopen. Of wat te denken van een nieuw bed, want dat oude eenpersoons bedje daar sliep je al op sinds je een tiener was. Voor wie wat stevige vrienden kan oproepen en een busje-xl ter beschikking heeft zal een verhuis klus zo geklaard zijn.

Inrichting

Staat alles op z’n plek in je nieuwe appartement dan klinkt er toch nog een flinke echo als je met het bezoek aan het praten bent. Hoog tijd om naar nieuwe meubels uit te kijken. De uitnodiging van je ouders om naar de plaatselijke meubelboulevard te gaan, sla je beleefd af. Je hebt er minder goede herinneringen aan omdat het aanbod meer dan overweldigend kan zijn. Dan maar liever rustig thuis online het één en ander bekijken.

Apparatuur

Naast meubels, is het tegenwoordig heel normaal dat je voor je comfort beschikt over verschillende soorten apparatuur. In de woonkamer kan dat een laptop, een tv en een soundbar zijn. Heb je een ruime keuken dan staan daar natuurlijk een koelkast een elektrische oven of een inductiekookplaat.

Onvermijdelijk zijn tenslotte een goede wasmachine en droger. Want je moeder zit er vast niet meer op te wachten dan je elk weekend met een plunjebaal vol vieze was naar huis komt. De aanschaf kan een lastige klus zijn, want je hebt voorladers, bovenladers, wasdroogcombinaties en inbouw wasmachines. Bovendien varieert de capaciteit in kilo’s en heb je tegenwoordig ook zeer energiezuinige modellen. Bij drogers is tegenwoordig het warmtepomp model helemaal de trend, omdat deze energiezuinig is.

Het is wel handig als je zowel een wasmachine als een droger hebt, of is een combinatie beter? Allemaal vragen waar je zo één twee drie geen antwoord op hebt. Dat wordt een flinke zoektocht op internet en veel reviews lezen. Heb je daar geen tijd voor dan staat op deze site elk model wasmachine in elke prijsklasse overzichtelijk bij elkaar. Wel zo handig dus. Bovendien kun je er ook alle soorten drogers vinden.

Bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Actueel van VlagsmaiDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare