GASTBLOG | Buiten een binnen gevoel met terrastegels

1 juni 2022

Iets wat de afgelopen jaren heel populair is gebleken, is het buiten en binnen in elkaar over te laten lopen. Dezelfde soort tegels zowel binnen als buiten. En door het aanbod wat steeds meer uitbreidt, zijn er steeds meer stijlen om uit te kiezen. Als je dit van plan bent zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Hieronder staan deze beschreven, zodat jij de juiste terrastegels hebt bij jouw binnenbekleding.

Inhoudsopgave

Formaat

Het is handig om te weten hoe groot jij jouw vloertegels en terrastegels wil hebben, zodat deze bij elkaar kunnen aansluiten. Vaak wordt er gekozen voor grote tegels. Deze tegels bedekken een groot oppervlak in een keer, waardoor ze egaal overkomen en rust uitstralen. Maar wat voor de een rust geeft, geeft niet per se rust voor de ander. Gelukkig zijn zowel terrastegels als vloertegels in vele vormen en maten. Zo zijn ze van ruiten tot een mozaïek, maar ook hexagon of zelfs ocatgon tegels zijn er meer dan genoeg om uit te kiezen.

Look

Maar formaat is ook niet alles. Ook als je alleen al de juiste look hebt voor je binnen en terrastegels, kan dit al een mooi geheel vormen. Een voorbeeld hiervan zijn terrastegels met houtlook. Als je binnen al een houten vloer hebt, zouden terrastegels met een houtlook buiten de sfeer kunnen doorzetten. In zulke gevallen is het niet eens nodig dat ze hetzelfde formaat hebben. Dit kan zeker financieel aantrekkelijk zijn als je al helemaal tevreden bent over je interieur.

Vragen?

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen die ervoor kunnen zorgen dat de terrastegels passen bij de look en feel die jij binnenshuis hebt gecreëerd. Je zou altijd bij Sleiderink Bouwmaterialen een kijkje kunnen nemen in hun assortiment. Zij hebben een breed assortiment in terrastegels en wanneer je in de gelegenheid bent, kan je een afspraak maken om in hun tegeltuin te komen kijken onder begeleiding van een van hun productspecialisten.   

Bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Actueel van VlagsmaiDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare