GASTBLOG | Verhuizen? Nieuwe tegels uitzoeken voor je woning

16 juni 2023

Heerlijk, de meeste mensen mogen dan opzien tegen de verhuizing zelf, maar je nieuwe woning: die krijgt gelijk een interieur metamorfose! Juist een verhuizing betekent vaak het opnieuw laten plaatsen van tegels en de mooiste wand- en vloertegels uitzoeken! Op onze website doe je direct inspiratie op voor de mooiste tegeltrends van dit moment!

Verhuizen? Nieuwe tegels!

Wie vanuit de randstad naar het waterrijke en natuurlijke Friesland verhuist, gaat een verademing van rust tegemoet. Verhuizen Utrecht naar het hoge noorden kan als een weldaad ervaren worden, omdat grote steden natuurlijk niet echt de rust en ruimte bieden die mensen op een gegeven moment zoeken in hun leven. Een verhuizing kan natuurlijk heel wat voeten in aarde hebben; het is daarom verstandig om een beroep te doen op een ervaren verhuizer die verhuishulp kan bieden.

Maar ook is het nog een overweging, die kostenbesparend kan uitpakken, om Student Verhuizers in Utrecht in te schakelen.

Wie eenmaal besloten heeft te verhuizen naar een rustigere provincie, zoals in het hoge noorden te vinden is, wil deze natuurlijk direct mooi en stijlvol inrichten. Het landelijke karakter van onze provincie laat zich goed vertalen naar het hedendaagse interieur en de nieuwste tegeltrends.

Portugese keramische tegels voor de keukenvloer

Keramische Portugese tegels vormen alweer enige tijd een prachtige woontrend; deze enigszins vale en toch zo rijk gekleurde vloertegels kennen mooie motieven en patronen. Ze zijn geweldig te combineren met een echt houten vloer bijvoorbeeld, maar ook met effen tegels vormen ze een rijke en speelse combinatie. Maar ook beton(look) tegels doen het fantastisch in de keuken.

Azuurblauwe badkamer tegels en natuursteen

Wat wordt het: mooie azuurblauwe badkamer wandtegels, of ga je voor natuursteen(look)? Beiden vormen een absolute trend voor de badkamer en voor wie niet kan kiezen zijn de muren ook nog eens te combineren. Zo wordt er vaak gekozen voor één accentmuur in bijvoorbeeld azuurblauw, terwijl de rest van de badkamer rustiger van toon is en bijvoorbeeld uit natuursteen kan bestaan. Ook marmer kent een comeback en is steeds vaker in wit of zwarte uitvoering in de badkamer terug te vinden.

Marmer

Wie echt voor chique wil gaan en wil meedoen aan de laatste woontrend kiest voor marmer. Eigentijds marmer is prachtig op de muren en vloer van de badkamer, het kent een geheel eigen sfeer en uitstraling. Marmer kan natuurlijk gepolijst zijn, wat voor een glanzend effect zorgt, maar juist ongepolijst marmer wint aan populariteit. De matte uitstraling is bijzonder authentiek en door haast niets te evenaren.

Vloertegels

In de woonkamer wordt vaak gekozen voor PVC, laminaat, parket of een houten vloer. Wie echter voor werkelijk grandeur wil gaan, kiest voor een stenen vloer in de woonkamer. De uitstraling is ongekend en vloertegels zijn in ontzettend veel uitvoeringen verkrijgbaar. Van betonlook tot landelijk oude tegels in bruin/ beige teint; allen doen zij het geweldig in de woonkamer en vormen een ware eyecatcher! Een echte tegelvloer in huis is bijzonder sfeerverhogend en kent een luxe uitstraling die de woning direct meer uitstraling geeft. Natuurlijk is het niet de goedkoopste optie, echter wel een van de meest bijzondere keuzes.

Bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Actueel van VlagsmaiDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare